Luxe villa’s in de Randstad

Poelméér

een prachtig plan al helemaal voor je uitgewerkt!

De villa's

Jullie rustige plek in een drukke wereld. Dat kan gewoon.

Geen zin in alle rompslomp die komt kijken bij het bouwen van een huis. Geen probleem. Wij hebben al een prachtig ontwerp voor je uitgewerkt op deze mooie kavels. Bekijk de ruime villa's en de mogelijkheden. De kavels zijn inmiddels bouwrijp gemaakt. Dat betekent dat we in de zomer van 2021 starten met de bouw van deze prachtige villa's. Uiteraard kunnen we het een en ander nog aanpassen naar je wensen, maar de kaders staan.

We kunnen dus snel aan de slag. Maak een afspraak en laat je informeren over de mogelijkheden.

Jullie villa, jullie indeling

In de basis hebben we er uiteraard voor gezorgd dat de woningen volledig gasloos zijn. Daarnaast profiteer je volledig van het feit dat de woningen splinternieuw zijn, dus geen verborgen gebreken of zorgen over de kwaliteit. De vergunning is verleend en de villa's kunnen vrij snel gebouwd worden.Fantastische indeling

3 slaapkamers, 2 badkamers en een kelder!

"Uiteindelijk zijn alle villa’s totaal anders door de enorme vrijheid die kopers hebben bij de indeling en afbouw van hun huis. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen een voor tweede badkamer, wel of geen inloopkast, of je wilt een apart deel van de villa bestemmen voor de kinderen of misschien wel alle functies onderbrengen op de begane grond zodat je huis levensloopbestendig wordt. Geen probleem, de villa’s zijn er uitermate geschikt voor".Prachtige ligging ten opzichte van de grote steden!

Weg van de drukte, in het groen.

.

Stads & Groen

Woon je in één van de vrije villa's in Poelméér, dan profiteer je van zowel het stedelijke gebruis als het groene karakter. Warmond ligt immers ten hoogte van Leiden op 15 tot 20 minuten van Den Haag, Schiphol én de Amsterdamse Zuidas – ideaal dus! Liever reizen met de trein? Ook dan is de bereikbaarheid van jullie nieuwe woning bijzonder goed.

Vlakbij Poelméér ligt NS station Sassenheim waar je in no-time de trein naar Den Haag, Schiphol of Amsterdam pakt. Centraler kan bijna niet! Daarbij is de fonkelnieuwe villa omgeven door bomen en gewassen. Eenmaal thuis lijken bovengenoemde steden dus mijlenver en wanen jullie je in de ideale woonomgeving.

Procedure

Hebben jullie plannen voor het bouwen van een eigen droomhuis? Of interesse in zo'n heerlijke randstadvilla in Poelméér? Schrijf je dan online in en de makelaar neemt contact op met jullie voor een oriënterend gesprek. Samen bespreken jullie de mogelijkheden en eventuele aanpassingen die van jullie villa écht jullie villa maakt. Nadat alles akkoord is, kunnen we het koopcontract ondertekenen en start de bouw. Spannend!

Inschrijven

Stap 1

Inschrijven. Onze makelaars plannen een oriënterend gesprek in.

Stap 2

Mogelijkheden en wensen bespreken. (Eventueel aanpassen plan.)

Stap 3

Koopcontract ondertekenen! Daarna wordt er gestart met de bouw.

Verkoop & Informatie

Graal Makelaardij
Rapenburg 4,
2311 EV Leiden
071 516 1000
info@graalmakelaardij.nl

Inschrijven