Unieke bouwkavels of luxe villa’s in de Randstad!

Poelméér

Unieke bouwkavels of luxe villa’s in de Randstad!

Poelméér

Jullie rustige plek in een drukke wereld. Dat kan gewoon.Of jullie nu een bedrijf hebben in Amsterdam of Haarlem of veel afspraken hebben in Den Haag, Rotterdam of Leiden: jullie kunnen gewoon in de buurt wonen in alle rust met volop groen rondom. Geniet samen van een luxe villa aan het water. Daarom heet dit plan Poelméér. Dat dit nog kan in onze drukke Randstad!


We bieden jou de keuze, een vrije bouwkavel of een rietgedekte villa.

Kies je voor één van de schitterende villa's? Of neem je liever een bouwkavel af waar jij je eigen droomwoning op kan laten realiseren? De keuze is aan jou! Poelmeer biedt namelijk een aantal unieke ruime bouwkavels aan, waar je zelf een mooie villa op kunt laten bouwen, of waar je kunt kiezen voor een prachtig ontwerp dat wij al helemaal voor je hebben uitgewerkt, inclusief een bouwvergunning! Op korte afstand van zowel de Amsterdamse Zuidas, Den Haag als Schiphol. Een buitenkans!Bouwkavel of Villa?

Wat kies jij?

Bouwkavel

Op één van deze kavels in jouw eigen droomwoning wonen? Dat kan! Alle drie de kavels worden aangeboden met een eigen aanlegsteiger, zodat ook de sloep altijd binnen handbereik is. Lees snel verder voor meer informatie!

Villa

In het welvarende Warmond worden deze prachtige rietgedekte villa’s gebouwd. In een klassieke stijl met gebruik van de modernste materialen. De villa, inclusief eigen aanlegsteiger voor uw sloep, heeft een inhoud van meer dan 920 m3...

LEKKER JE HOOFD LEEGMAKEN OP HET WATER

Warmond is een schitterende plek om te wonen. Vlakbij natuurgebied Poelmeer en de Klinkerbergerplas. Met veel privacy woon je hier op een groene, kindvriendelijke en veilige plek. In een villa die je helemaal naar eigen smaak inricht. Vanaf je eigen aanlegsteiger vaar je zo via het Poelmeer naar open water om even je hoofd leeg te maken of aan te meren bij gezellige restaurantjes in Leiden of bij de Kaagsociëteit. Laat die zonnige dagen maar komen…

Procedure

Hebben jullie plannen voor het bouwen van een eigen droomhuis? Of interesse in zo'n heerlijke randstadvilla in Poelméér? Schrijf je dan online in en de makelaar neemt contact op met jullie voor een oriënterend gesprek. Samen bespreken jullie de mogelijkheden en eventuele aanpassingen die van jullie villa écht jullie villa maakt. Nadat alles akkoord is, kunnen we het koopcontract ondertekenen en start de bouw. Spannend!

Inschrijven

Stap 1

Inschrijven. Onze makelaars plannen een oriënterend gesprek in.

Stap 2

Mogelijkheden en wensen bespreken. (Eventueel aanpassen plan.)

Stap 3

Koopcontract ondertekenen! Daarna wordt er gestart met de bouw.

Verkoop & Informatie

Graal Makelaardij
Rapenburg 4,
2311 EV Leiden
071 516 1000
info@graalmakelaardij.nl

Inschrijven