Unieke bouwkavels in de Randstad

Poelméér

De Kavels

Zelf je eigen droomwoning bouwen?

Jullie rustige plek in een drukke wereld. Dat kan gewoon.Heb je zelf veel inspiratie en weet je wellicht al precies hoe jouw droomwoning eruit. moet komen te zien? Pak dan deze kans en ga met je plannen aan de slag op deze prachtige kavel. Je hebt hier een unieke mogelijkheid om alles zelf te bepalen uiteraard binnen de kaders van het beeldkwaliteitsplan.Bekijk hieronder de ligging van de kavels.


Jullie kavel, jullie woning

Jouw kavel, jouw plek

Zie jij jezelf op een van deze schitterende ruime kavels aan het water straks jouw eigen huis bouwen, compleet naar jouw wensen? Hier kan het! Met deze prachtige kavel kun je samen met je architect je eigen droomwoning laten bouwen. Uiteraard binnen de grenzen van het beeldkwaliteitsplan. Laat je creativiteit vrij en bouw je eigen perfecte woning!

Stads & Groen

Woon je op één van de vrije kavels in Poelméér, dan profiteer je van zowel het stedelijke gebruis als het groene karakter. Warmond ligt immers ten hoogte van Leiden op 15 tot 20 minuten van Den Haag, Schiphol én de Amsterdamse Zuidas – ideaal dus! Liever reizen met de trein? Ook dan is de bereikbaarheid van jullie nieuwe woning bijzonder goed.

Centraler kan bijna niet!

Vlakbij Poelméér ligt NS station Sassenheim waar je in no-time de trein naar Den Haag, Schiphol of Amsterdam pakt. Centraler kan bijna niet! Daarbij is de fonkelnieuwe villa omgeven door bomen en gewassen. Eenmaal thuis lijken bovengenoemde steden dus mijlenver en wanen jullie je in de ideale woonomgeving.

Procedure

Hebben jullie plannen voor het bouwen van een eigen droomhuis? Of interesse in zo'n heerlijke randstadvilla in Poelméér? Schrijf je dan online in en de makelaar neemt contact op met jullie voor een oriënterend gesprek. Samen bespreken jullie de mogelijkheden en eventuele aanpassingen die van jullie villa écht jullie villa maakt. Nadat alles akkoord is, kunnen we het koopcontract ondertekenen en start de bouw. Spannend!

Inschrijven

Stap 1

Inschrijven. Onze makelaars plannen een oriënterend gesprek in.

Stap 2

Mogelijkheden en wensen bespreken. (Eventueel aanpassen plan.)

Stap 3

Koopcontract ondertekenen! Daarna wordt er gestart met de bouw.

Verkoop & Informatie

Graal Makelaardij
Rapenburg 4,
2311 EV Leiden
071 516 1000
info@graalmakelaardij.nl

Inschrijven